Tutorial Emoticon di setiap post
6:44 PM
Assalamualaikum,

Hari ni dah berapa tutorial bilang bilang Dah lupa.Tadi Princess Domokun tanya. Tapi carlessi khairina pulak minta*aku tak berapa faham ayat nih. Oke terus ke tutorial kita. First sekali tahu tak emoticon? Oh dia macam ni.
BunnyFlowerBlinkBlinkFrogblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comMonkeyMonkey

Oke first sekali ke

GREASEMONKEY

Dan klik add to firefoX TAHU! Ouh lupa nak pesan ini berkesan untuk Mozilla Firefox. Kalau yang lain tu tak tahulah. Kalau anda tahu inform me keyh! Kemudian ke

USERSCRIPT


Cuba search Emoticon for blogger dan bila dah keluar search result tu pilih jer mana mana. Bila dah pilih dan klik, just tekan install.

ITU SAHAJA. Cuba try post tengok mesti ada punya.


NOTE; PASTIKAN ANDA TELAH UBAH SETTING BLOG ANDA KE OLD EDITOR
P/S nanti saya akan upload screen record yang saya dah buat

Written by Alia April 1, 2011 4 talking something


OLDIES | NEWBIES